Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

CEJFE
Barcelona
(Barcelona) (ver mapa)

Leer más

L’ informe d’assessorament tècnic, adreçat a les instàncies judicials de la jurisdicció de menors, aporta informació sobre la situació psicològica, educativa, familiar, entorn social i, en general, sobre qualsevol altra circumstància rellevant a l’efecte de l’adopció d’alguna de les mesures previstes en la llei. La informació que l’equip tècnic de menors aporta al procediment permet fer realitat el principi d’individualització i adequació de la resposta que la justícia dona als menors infractors.

La comunitat de pràctica d’assessorament tècnic de menors (CoP ATM) ha dedicat els esforços d’enguany a reflexionar sobre diferents aspectes dels informes i, en especial, sobre la part de la valoració.

A la primera part de la jornada es presentaran les conclusions d’aquest treballi en aportar una visió actualitzada i dinàmica respecte de l’elaboració d’Informes en l’àmbit de les Ciències Socials. La segona part està dedicada a la reflexió sobre un aspecte que cal tenir en compte quan es treballa amb els adolescents actuals: com les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació (NTIC) incideixen en les relacions que estableixen i en la manera d’enfrontar-se als reptes que comporta el moment evolutiu que viuen.

Destinataris (per ordre de prioritat)

  • Professionals dels equips tècnics de menors del Servei de Mediació i Assessorament Tècnic (SMAT) de la DGEPCJJ
  • Altres professionals de la DGEPCJJ
  • Fiscals i jutges de menors i altres professionals de l’Administració de justícia
  • Altres professionals del Departament de Justícia
  • Altres professionals i estudiants universitaris interessats

Se adjunta programa

------------------

Obra recomendada por Lefevbre - El Derecho para esta materia: Memento Ejercicio Profesional de la Abogacía 2016-2017

Organizadores

CEJFE

Añadir a calendario

web del evento