Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

Ens plau informar-vos que la  Comissió de Formació del CICAC, ha col·laborat amb el Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa per celebrar el proper WbinCICAC, que sota el títol de “PROBLEMES PRÀCTICS DE LA NOVA REGULACIÓ DEL TELETREBALL”, es celebrarà el dimarts, 01 de març de 2021, a les 17:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, secretari i president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic, i de l’Excma. Sra. Marta Martínez, degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa.

La introducció i la moderació de la ponència anirà a càrrec del Sr. Juanjo Duart, membre de la comissió de Formació del CICAC, i diputat de Junta responsable de Formació de l’ICAATOR.

En relació a les persones PONENTS:

Sr. Guillermo García González: Titular de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universidad Internacional de La RiojaSra. Amanda Moreno Solana: Professora de Dret del Treball i Seguretat Social de la Universidad Carlos III de Madrid

Organizadores

Consell de l’Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento