Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

UIB - Sa Riera, C/ de Miquel dels Sants Oliver, 2 07012 Palma
Palma de Mallorca
(Illes Balears) (ver mapa)

Leer más

La propietat industrial i la propietat intel·lectual esdevenen conceptes vitals al món de la recerca, ja que protegir els resultats de la investigació és, moltes vegades, la primera passa per poder transferir el coneixement a la societat.

Per això, la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears en col·laboració amb la Direcció General d'Innovació i Turisme organitza el curs de formació «La propietat industrial a l’entorn empresarial». L’objectiu principal d’aquest curs és introduir els participants de la comunitat universitària en el coneixement de les principals vies de protecció, així com les possibilitats existents tenint en compte el tipus de resultat. D’aquesta manera es tractaran els temes següents:

  • Introducció a la propietat industrial; diferències entre propietat industrial i intel·lectual. Signes distintius: marca i nom comercial.
  • Disseny industrial.
  • Invencions: patents i models d’utilitat.

Organizadores

Con el apoyo del Colegio de Abogados de les Illes Balears (ICAIB), de la Agrupación balear del Instituto de Censores Jurados de Cuentas de España (ICJCE) y de la Asociación del derecho de insolvencia de Balears (ADIB), entidades que han firmado un convenio de colaboración con la UIB con la finalidad de promover esta doble titulación de postgrado en materia mercantil. 

Añadir a calendario

web del evento