Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Online
Online
()

Leer más

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, secretari i president de la comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l’ICAVic, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, degà de l’ICAGranollers-Vallès Oriental.

La introducció i la dinamització de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lma. Sra. Mª Carmen Martínez Hinarejos, membre de la Comissió de Formació del CICAC i diputada de la Junta de Govern de l’ICAGranollers-Vallès Oriental

Persones Conferenciants:

Dr. Xavier Abel Lluch: Magistrat i Doctor en Dret per la UB

Contingut: Quins aspectes de la prova pericial prenen major rellevància en la seva valoració? Els jutges prefereixen els perits de designa judicial als perits de designa privada?

Dra. Mila Arch Marín: Psicòloga Forense i Doctora en Psicologia per la UB.

Contingut: Qüestions claus de l’informe psicosocial de menors (infants i adolescents)? ¿Es pot aconseguir un informe psicosocial favorable a el pare o la mare?

Sra. Mercè Mira: Presidenta SCAF.

Contingut: Com cal provar una determinada qüestió tècnica? Quins aspectes de la pericial s’han de considerar per treure el màxim rendiment en la defensa? Sobre quins aspectes s’hauria de preguntar al pèrit en un judici oral per fer-la favorable als interessos del nostre client? Com impugnar un informe psicosocial desfavorable?

Organizadores

Consell de l’Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento