BEGIN:VCALENDAR VERSION:2.0 PRODID:-//hacksw/handcal//NONSGML v1.0//EN BEGIN:VEVENT DTSTART: 20210428 DTEND:20210428 SUMMARY:WbinCICAC: Qüestions actuals sobre Migracions i Asil LOCATION:Online DESCRIPTION:

En primer lloc s’abordarà el Nou Pacte d’Immigració acordat recentment per la de la Comissió Europea, les seves possibles repercussions en l’ordenament jurídic espanyol i en l’actuació lletrada en particular i les esmenes que des de les associacions europees d’advocades i advocats s’estan presentant al Pacte.

També tractarem la Sentència del Tribunal Suprem 3445/2020 de 15 d’octubre relativa a art. 38 de la Llei d’asil 12/2009 que reconeix al les persones potencialment sol·licitants d’asil a demanar a les ambaixades espanyoles el seu trasllat a Espanya fer formalitzar la petició de protecció i els seus efectes.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president de la Comissió del TOAD i de la Sub-Comissió d’Estrangeria del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

La moderació de la sessió anirà a càrrec de l’Excm Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.

Comptarem amb les següents persones panelistes:

Sr. Ferran Camas, director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona.

Sra. Noemí Alarcón, advocada i presidenta del Comitè de Migracions del Consell de l’Advocacia Europea (CCBE).

Sra. Ana Homet, advocada especialitzada en estrangeria.

END:VEVENT END:VCALENDAR