Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Museu de la Ciència i la Técnica de Catalunya
Terrassa
(Barcelona)

Leer más

El III Congrés de Drets Humans de l’Advocacia Catalana, sota el lema de “La justiciabilitat com a garantia dels drets socials” que organitza la Comissió de Drets Humans del Consell de l’Advocacia Catalana, amb l’objectiu de donar eines pràctiques a l’advocacia i a la societat en general per exigir als jutjats el compliment dels drets que li són reconeguts es celebrarà a la ciutat de Terrassa els dies 1 i 2 de març de 2018. Es proposa contribuir a cercar les vies legals per fer efectius els drets econòmics, socials, culturals i ambientals que la normativa nacional i internacional reconeix. Es tracta d’un congrés destinat a l’advocacia i també obert a tota la societat civil per tal de proporcionar-los mecanismes de defensa en relació als drets socials.

L’amfitrió d’aquest Congrés és el Col·legi d’Advocats de Terrassa, comptant amb el treball de la seva Comissió de Drets Humans. La seu prevista és el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica (mNACTEC), ubicat a la Rambla d’Egara, al centre de Terrassa.

La multidisciplinarietat del Congrés es tradueix en tota una sèrie de taules rodones amb diferents experts, i diversos tallers pràctics que abordaran la justiciabilitat de diferents drets, com ara el dret a un medi ambient saludable, el dret a l’educació, el dret a l’habitatge o el dret al treball i a les prestacions de la Seguretat Social, entre altres.

-------------------

Obra recomendada por Lefevbre - El Derecho para esta materia: Memento Ejercicio Profesional de la Abogacía 2016-2017

Organizadores

Advocacia Catalana

Añadir a calendario

web del evento