Próximos eventos

Buscador de eventos jurídicos

Mapa de eventos

¿Quieres recibir eventos como este en tu email?

Palmaactiva, c/ Socors, 22
Palma de Mallorca
(Illes Balears) (ver mapa)

Leer más

En un món al que la recopilació, tractament i gestió d'informació personal s'ha convertit en una cosa comú, es plantegen tres ponències al voltant de la nova normativa europea que els regularà a partir del mes de maig d'enguany.

Hi participen:

Diego Fanjul (Finch abogados). Oferirà una visió global de les noves obligacions que implica el Reglament General de Protecció de Dades per a qualsevol empresa que tracti amb dades de caràcter personal i, presentarà algunes solucions als problemes més comuns.

Miguel Ángel Cerdà i Juanjo Talens (Iuristec). Parlaran sobre RGPD en productes i serveis. Analitzaran com afecta al desenvolupament de projectes de base tecnològica, la transcendència del Privacy by Design i Privacy by Default i de les eines que suggereix el RGPD per al seu compliment.

Jorge Morell (Términos y condiciones). Exposarà algunes oportunitats que genera la nova normativa en matèries tan diferents com intel·ligència artificial, la ciència de dades, automatització de processos i decisions i, en conjunt, una nova forma d'economia basada en dades personals i no personals.

-------------------

Obra recomendada por Lefevbre - El Derecho para esta materia: Memento Contratos Mercantiles 2017-2018

Organizadores

Palma Activa

Añadir a calendario

web del evento